Подрум вина

Подрум вина

slika

Све веће занимање за вино, не само као пиће већ и као начин живота, подудара се и са све бољом понудом веома квалитетних вина, што из домаћих подрума тако и из оних најудаљенијих. Просечан потрошач сада може да се увери у разноликост укуса, квалитета и цена, откривајући свој пут вина. Потражња за информацијама о вину допринела  је и настајању овог вебсајта.

Овде можете сазнати пуно корисних информација, о гајењу винове лозе и процесу настанка вина, као и о класификацији и карактеристикама разних сорти вина. Сви подаци су преузети из релеватних и стручних извора. Можете сазнати пуно и о винским путевима и рејонима у Србији и погледати брошуру и мапу коју смо позајмили од Туристичке Oрганизације Србије.

Наравно, најважнија је сама дегустација квалитетних вина, изградња сопственог укуса и стварање личне архиве. Посета познатим винским подрумима и разговор са познаваоцима може Вам увелико помоћи да откријете праве вредности и проникнете у тајне које скрива врхунско вино.

Уколико нисте у могућности да посетите прави подрум вина, овај виртуелни би могао за почетак да  Вам пружи осећај оног стварног. Сваки нови чланак или фотографија биће као флаша из архиве.

Like: